image

ویزای توریستی کانادا

در بین کشورهای مهاجرتی، کانادا یکی از بهترین کشورها برای زندگی است که سیاست های  آن بسیار مثبت و باز است.

طبق اعلام سازمان ملل متحد، کانادا یکی از بهترین مکان های جهان برای زندگی، کار و زندگی است.

از جمله مهمترین دلایل برای زندگی در کانادا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پذیرش آسان همه اعضای خانواده
  • خدمات رایگان آموزشی و پزشکی به شهروندان
  • امکان زندگی در  کانادا از طریق سرمایه گذاری یا نیروی متخصص
  • مدت زمان کوتاه پذیرش شهروندی تنها چهار سال حضور فیزیکی در مدت  شش سال پس از زندگی کانادا
  • بهره مندی از مزایای رفاهی دولتی نظیر خدمات پزشکی و آموزشی رایگان، بیمه بازنشستگی، بیمه بیکاری و ... با تشخیص دولت و در صورت ضرورت
  • بهره مندی از قوانین سهل و حداقلی برای راه اندازی کار و کسب پس از زندگی در کانادا
  • تنوع فرهنگی در کانادا

کانادا دارنده کمترین تراکم جمعیت در بین کشورهای جهان است


  مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا 

  •  اصل پاسپورت های جدید و قدیمی
  •  ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان
  •  ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.”
  •  تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
  •  تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
  •  یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید
  •  ترجمه سند ملکی در صورت وجود
  •  ترجمه مدارک شغلی
  •  گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد
  •  نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک
  •  دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده
  •  مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده
  •  رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
  •  رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.