دریافت ویزای کار آلمان حتی با مدرک دیپلم

امروزه با توجه به شرایط اقتصادی و کاری در سطح بین الملل، یکی از اهداف نهایی و اصلی افراد، اخذ ویزای کار از کشورهایی همچون آمریکا، کانادا،آلمان و استرالیا می باشد. با توجه به شرایط سخت و متنوع راه های مهاجرتی، بسیاری از افراد، دریافت ویزای کار را مناسب ترین روش مهاجرتی می دانند با توجه به اینکه دریافت ویزای کار در کشوهایی همچون کانادا و استرالیا از 2 الی 4 سال زمان می برد، از نظر زمان صرف شده برای این روش، آلمان بهترین گزینه برای شماست.زیرا اخذ ویزای کار در این کشور با توجه به مدارک مورد نیاز 5 الی 8 ماه زمان میبرد. به دلیل آنکه کشور آلمان قطب اقتصادی اروپا وسومین کشور صنعتی دنیاست، روزانه سوالات بسیاری در مورد کار در آلمان و اخذ ویزای کار آلمان و چگونگی مهاجرت به این کشور از ما پرسیده میشود.شرکت خدمات مسافرتی پارت ونک در تلاش است تا به شما دوستان و هم وطنان عزیز مشاوره صحیح ارائه دهد تا بهترین راه مهاجرتی را برای خود برگزینید.نکته حائز اهمیت آن است که شما با اخذ ویزای کار آلمان و کار در این کشور همچنین با پرداخت مالیات و دریافت کارت آبی می توانید اقامت دائم این کشور را بدست بیاورید

:ویزای کار آلمان

این روش سریع ترین راه برای مهاجرت است که فرصت شش ماه را به شما اعطا می کند که جهت جستجو کار در آلمان وارد این کشور شوید. در سال های اخیر وضعیت رکورد اقتصادی گریبانگیر اکثر کشورهای اروپایی شده، با وجود این، آلمان رکورد دار اقتصاد و صنعت با کمبود نیروی کار و متخصص مواجه است.این کشور نیازمند نیروی متخصص در رشته هایی چون برق، کامپیوتر،مدیریت های مالی، بازرگانی، الکترونیک ، شیمی، مکانیک، آی تی، گروه پزشکان، داروسازان، پرستاران و حسابداری می باشد. این افراد از شانس بیشتری در اخذ ویزای کار آلمان برخوردار هستند. سن زیر 40 سال، داشتن سابقه خوب، مدارک فنی و حرفه ای، داشتن مدرک زبان آلمانی و یا ایلتس در ویزا شدن فرد برای دریافت ویزای کار بسیار موثر است.

:شرایط برای افرادی که خارج از اتحادیه اروپا زندگی میکنند به قرار زیر میباشد

شما بایستی قرارداد کاری مرتبط با رشته تحصیلی، با شرکت یا کمپانی آلمانی در دست داشته باشید. قابل ذکر است که شما بدون پیشنهاد کاری نمیتوانید اقدام جهت دریافت کارت آبی آلمان نمایید

بایستی حقوق دریافتی شما در قرارداد منعقد شده با شرکت ذکر شده در آلمان حداقل سالی 45000 یورو باشد حال اگر شما فارغ التحصیل رشته های علوم پایه و ریاضیات، رشته آی تی و گروه مهندسین، اقشار پزشک _ بجز دندان پزشکان_ باشید کفایت میکند که حقوق شما سالی 35000 یورو باشد. متذکر میشویم رشته های ذکر شده جز مشاغل خاص و مورد نیاز در کشور آلمان میباشد